Vox Vertical Village din Timisoara, cel mai indraznet proiect imobiliar din vestul Romaniei, a primit unul dintre premiile importante ale anului din partea Real Estate Magazine: Proiectul rezidential al anului 2019.

A fost o surpriza chiar si pentru cei de la Vox Vertical Village, mai ales ca a fost o concurenta foarte mare pentru acest titlu. Astfel, proiectul imobiliar de la Timisoara a intrat in competitie cu alti cinci dezvoltatori din Capitala si un altul din Constanta.

 

Au fost nominalizati: Vox Vertical Village, Timisoara, VOX PROPERTY GROUP; Cloud 9 Residence, Bucuresti, 21 Residence; Aviatiei Apartments, Bucuresti, Gran Via Real Estate; Metropolitan Mihai Bravu, Bucuresti, METROPOLITAN Residence; Maurer Residence, Constanta, MAURER Imobiliare; H Pipera Lake, Bucuresti, HAGAG Europe.

Pentru acordarea acestui premiu au contat doar calitatea, creativitatea, inovatia, impactul si amplasarea. Au fost nominalizate cele mai noi sase proiecte dezvoltate ori lansate in 2019, apreciate pentru calitate si plus-valoare.

Premiile, care au constat in trofee unicat, au fost inmanate in cadrul Galei Premiilor Real Estate 2019 care a avut loc la Bucuresti, miercuri seara, intr-unul dintre cele mai elegante locuri destinate evenimentelor festive.

Va reamintim, Vox Vertical Village reprezinta un proiect in premiera pe piata rezidentiala din Romania, presupunand dezvoltarea unui ‚vertical village’, care va include si o ‚padure pe verticala’ formata din peste 1.000 de arbusti si diferite plante care vor fi plantati atat in interiorul proiectului, cat si pe terasele locuintelor. Astfel, peste o treime din suprafata construita a Vox Vertical Village va fi reprezentata de catre spatii verzi si terase.

Proiectul este conceput de Studio Arca, un studio de arhitectura premiat din Timisoara, care a castigat numeroase premii, printre care si pentru conceptul arhitectural de la Vox Technology.

Fiecare locuinta va beneficia de o terasa generoasa, axul central al cladirii urmand sa fie liber, creandu-se astfel un atrium generos, asemanator pietei centrale dintr-o localitate traditionala. Vox Vertical Village va include o serie intreaga de facilitati, precum piscina exterioara, cinema si o sala de fitness complet echipata iar fiecare locuinta va fi echipata cu sisteme inteligente de ultima generatie care vor putea controla toti parametrii existenti.

Aditional inovatiilor la nivel conceptual, Vox Vertical Village va fi dezvoltat dupa principiile sustenabile BREEAM, fapt care va aduce beneficii viitorilor locatari. Vox Vertical Village va dispune si de o parcare subterana si supraterana compusa dintr-un total de 138 de locuri de parcare – 94 in subteran si 44 la nivelul solului. Antreprenorul general al proiectului este PORR Construct, una dintre cele mai mari companii de constructii active in Romania.

Proiectul este dezvoltat in imediata apropiere a Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de catre Vox Property Group in urma unei investitii de 30 de milioane de euro. Compania este activa de mai mulţi ani pe pe piata rezidentiala din Timisoara, in timp ce Virgil Tornoreanu, managing partner al Vox Property Group, este un antreprenor local de succes, cu activitati pe piata imobiliara si in sectoarele IT&C.

Sursa: Opiniatimisoarei.ro

Ne bucurăm foarte mult că ești interesat de proiectul nostru și abia așteptăm să fii parte din prima comunitate verticală din România.
Te vom contacta în curând pentru a îți oferi mai multe detalii legat de Vox Vertical Village.