Într-un studiu recent, cercetătorii au descoperit că plantele de interior oferă beneficii pentru clădiri și rezidenții lor într-o mulțime de moduri subtile. Peisagistica de interior joacă un rol extrem de important în crearea unui mediu plăcut și calm, potrivit pentru relaxare și trai în general.

Plantele au capacitatea de a reduce stresul și de a-ți oferi o stare de bine

Cei mai mulți dintre noi știu instinctiv că apropierea de natură ne face să ne simțim mai bine; ne confruntăm cu mai puțin stres atunci când există plante în jurul nostru. Clădirile sunt mai silențioase și mai relaxate, dar, în același timp, mai stimulative și mai interesante.

Plante interior apartament Vox Vertical Village

Un grup de psihologi a demonstrat că amenajarea interiorului are efecte dramatice asupra bunăstării ocupanților clădirii: rezidenții sunt mai productivi, au mai multă energie și sunt mai fericiți atunci când amenajarea interiorului include elemente naturale vii.

Nu în ultimul rând, plantele îmbunătățesc calitatea aerului, scad nivelul zgomotului din clădire și creează un mediu mai sănătos pentru rezidenți.

Tocmai din acest motiv, apartamentele din Vox Vertical Village îți vor da o stare de bine!

Află mai multe despre apartamente.

Ne bucurăm foarte mult că ești interesat de proiectul nostru și abia așteptăm să fii parte din prima comunitate verticală din România.
Te vom contacta în curând pentru a îți oferi mai multe detalii legat de Vox Vertical Village.