Bun venit în noul tău apartament! Explorează clădirea.

Dezvoltator
Vox Property Group

Locație
Str. Aurel Pop, No. 13, Timișoara

  • Niveluri: 10
  • Apartamente: 120
  • Parcări: 138
  • Terase: 7400m2
  • Zone verzi: 7000m2
  • Spații comune: 5000m2

Combinația perfectă între casă și apartament

Vox Vertical Village aduce casele mai aproape de oraș, fiind îmbinarea perfectă între confortul unei case și avantajele oferite de un apartament.

Prin acest proiect ne-am propus să dezvoltăm exact acel spațiu lipsă în care apare interacțiunea și socializarea. Spațiul care susține formarea și funcționarea unei comunități. Astfel, scheletul ansamblului susține un vast spațiu public dezvoltat atât pe orizontală, cât și pe verticală, pe toate nivelurile clădirii, cu lobby-uri interioare, mobilier urban, multe plante și lumină naturală din abundență.

La nivel formal, ideea a pornit de la un ansamblu de case independente și cuplate, din care a fost izolată o zonă formată din 12 case, cu „strada” transformată într-o piațetă care ulterior a prins contur sub forma unui lobby comun pentru socializare. Am obținut astfel un spațiu semi-public în interior, înconjurat de locuințe, grădini și terase spre exterior.

Produsul finit se adresează unui stil de viață activ, oferind multiple facilități care completează cu succes arhitectura impozantă și designul interior de excepție.

Radu Golumba Arhitect, Studio Arca

Te bucuri de natură, în interior și în exterior

Terasele impunătoare sunt caracterizate în primul rând de lumină și spațialitate, designul fiind completat perfect de elementele naturale, plantele și sticla. Terasele private se concretizează ca spații dedicate relaxării, cu panorame superbe asupra Timișoarei.

Experiența este uimitoare pentru întreaga familie, pentru că atât grădinile comune, cât și lobby-urile interioare invită rezidenții la explorare și socializare.

Finisajele premium pun în valoare spațialitatea și luminozitatea întregului complex rezidențial, cu precădere în spațiile interioare comune. În același timp, mixul de plante verzi oferă notă fresh interiorului.

Spațiile largi, abundența luminii și amplasarea fluidă a apartamentelor fac din Vox Vertical Village locuința perfectă pentru iubitorii de natură și persoanele dinamice, oferind în același timp un mediu care reflectă personalitatea și stilul lor de viață.

Calitate excepțională cu accent pe detalii

Spațiile rafinate se caracterizează prin contraste elegante între nuanțe întunecate de gri și maro, combinând culorile cu textura bogată și netedă a podelelor, atracția retro-chic a lemnului natur și culorile moderne ale lustrelor.

Rezultatul este o locuință elegantă, o construcție luxuriantă în tonurile liniștitoare ale naturii.

Construit pentru performanță

Clădire verde

La fel ca și în cazul Vox Technology Park, Vox Vertical Village va aplica toate normele necesare pentru dobândirea certificatului BREEAM Excellent.

Inteligent și fiabil

Experimentează fuziunea perfectă între un stil de viață activ și tehnologie, într-un apartament cu access control și facilități smart.

Poziționare ideală

Calea Torontalului, nr. 69, Timișoara
Get Directions
Vox Technology Park - Clădire de birouri Distanță: 1 minut 1.
Iulius Mall - Shopping mall Distanță: 7 minute 2.
Piața Unirii - Centrul Orașului Distanță: 10 minute 3.
Hypermarket Auchan - Hypermarket Distanță: 5 minute 4.
USAMVB Timișoara - Universitate Distanță: 4 minute 5.
Spitalul Premiere - Servicii medicale Distanță: 3 minute 6.
Înregistrează-te

Ne bucurăm foarte mult că ești interesat de proiectul nostru și abia așteptăm să fii parte din prima comunitate verticală din România.
Te vom contacta în curând pentru a îți oferi mai multe detalii legat de Vox Vertical Village.


Următoarele informații au fost colectate pentru securitatea vânzătorului și pot fi utilizate numai pentru scopurile Vox Vertical Village. Dezvoltatorul îți respectă confidențialitatea și respectă Legea în vigoare privind confidențialitatea. Prin furnizarea informațiilor, utilizatorul își acordă consimțământul pentru a fi contactat de către dezvoltatorul proiectului Vox Vertical Village, exclusiv în scopuri de informare în legătură cu această proprietate, tranzacție sau servicii.