Clădirea de birouri Vox Technology Park din Timișoara a fost recompensată cu cea mai înaltă
distincție a Uniunii Arhitecților din România în cadrul Bienalei Naționale de Arhitectură ediția 2018, fiind câștigătoarea secțiunii Arhitectura Construcțiilor Publice.

Vox Technology Park a devenit astfel primul proiect imobiliar de mari dimensiuni care primește cea mai înaltă distincție din partea Uniunii Arhitecților din România în cadrul evenimentului care se organizează din 1994 la fiecare doi ani. În cadrul secțiunii au fost nominalizate proiectele de birouri The Office din Cluj – Napoca, Aviatorilor 8 și BNT, ambele din București.

VTP castigator bienala arhitectura 2018
Galerie
1/2

Vox Property Group colaborează în continuare cu Studio Arca, studioul de arhitectură care a adus premiul Vox Technology Park, în realizarea noului proiect rezidențial – Vox Vertical Village.

Vox Technology Park este unul dintre cele mai moderne și eficiente proiecte de birouri din țară, obținând pre-certificarea sustenabilă BREEAM cu calificativul ”Excellent” și un punctaj de 85,59%, cel mai mare acordat vreodată unui proiect imobiliar din România.

Înregistrează-te

Ne bucurăm foarte mult că ești interesat de proiectul nostru și abia așteptăm să fii parte din prima comunitate verticală din România.
Te vom contacta în curând pentru a îți oferi mai multe detalii legat de Vox Vertical Village.


Următoarele informații au fost colectate pentru securitatea vânzătorului și pot fi utilizate numai pentru scopurile Vox Vertical Village. Dezvoltatorul îți respectă confidențialitatea și respectă Legea în vigoare privind confidențialitatea. Prin furnizarea informațiilor, utilizatorul își acordă consimțământul pentru a fi contactat de către dezvoltatorul proiectului Vox Vertical Village, exclusiv în scopuri de informare în legătură cu această proprietate, tranzacție sau servicii.